U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Ik ben Lâle Rommerts en ik ben op 15 mei 2015 getrouwd met mijn lieve man. Na de bruiloft kregen we onze trouwclip en ik was op slag verliefd. Ik vond het zo bijzonder om onze dag in een te gekke compilatie terug te zien.

 

Dat “over the moon” gevoel wat ik toen had dat wil ik ook jullie geven. Na wat stage bruiloften heb ik de knoop doorgehakt en heb besloten om van mijn passie mijn werk te maken.

 

In overleg met jullie zorg ik ervoor dat jullie een onvergetelijke trouwclip krijgen. Ik ben een perfectionist en let op details. En dat zal je terug zien in mijn werk. Van die ene traan van de moeder tot de knipoog van de vader, van de swingende oma tot het ondeugend lachje van het bruidsmeisje, niks ontgaat me.