U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Wat zijn wij ontzettend blij met het resultaat Lâle. Geweldig hoe jij zoveel leuke en bijzondere momenten hebt vastgelegd en dit allemaal hebt verwerkt in één te gek filmpje. Je bent super goed in je werk en communicatie. Een Lief, warm en gezellig positief mens. Super blij dat we voor jou gekozen hebben! Bedankt!

Yvette ♥ Jorick

Eigenlijk waren we helemaal niet van plan om een videograaf in te huren voor onze bruiloft maar omdat we achteraf geen spijt wilden krijgen hebben we het toch gedaan. Al snel kwamen we uit bij Lâle. Na een gezellige kennismaking was het voor ons duidelijk dat we de juiste persoon hadden gevonden. Op de dag zelf werd dit gevoel bevestigd. 

Lâle is een warm, sociaal en lief persoon, ze is op een hele fijne manier aanwezig. Onze gasten waren helemaal weg van haar en dachten dat we haar al heel lang kende. Ze stelde ons en onze gasten op ons gemak. Dit was erg fijn omdat wij en zij zo toch onszelf konden zijn ondanks dat we gefilmd werden. Lâle was gedurende de dag veel op de achtergrond aanwezig maar zorgde ervoor dat ze precies de juiste beelden had. Ze werkte goed samen met de fotograaf. Zij zagen elkaar pas op de trouwdag voor het eerst maar toch liep het meteen goed. Daarnaast heeft ze ons als bruidspaar ook een aantal keren geholpen als we zelf iets vergaten, te veel bezig waren met de tijd, ons druk maakten om kleine dingen of als we iets verkeerd deden (zo wees ze de bruidegom erop dat zijn manchetknopen verkeerd zaten). Ze heeft ons zo een aantal keren gered en er mede voor gezorgd dat onze dag verliep zoals wij dat wilden. Na de bruiloft heeft ze een mooie clip voor ons gemaakt. 

We zijn ontzettend blij dat we toch een videograaf hebben ingehuurd om onze bruiloft te filmen, we hebben er geen moment spijt van gehad. De bewegende beelden zijn erg waardevol en doen niet onder voor de waarde van de foto's. Heel veel mensen investeren in een goede fotograaf, maar een investering in een videograaf zoals Lâle is ook zeker de moeite waard! 

Dankjewel voor alles Lâle! Mochten we ooit weer iets willen laten filmen dan komen we meteen naar jou!

Maartje ♥ Rens

Na veel twijfel toch op zoek gegaan naar een videograaf en wat zijn wij blij dat wij die keuze hebben gemaakt. Bij de eerste ontmoeting met Lâle klikte het gelijk, ze is een lieve, vrolijke, spontane, relaxte en enthousiaste professional. 

Op de dag zelf niets anders dan lof en respect! Onze bruidsdames, ceremoniemeester en fotograaf vonden haar geweldig en het samenwerken ging top. Onze videoclip is gewoon prachtig, zo leuk om het weer terug te zien. Twijfel niet en boek deze mooie vrouw als je videograaf!!! Bedankt voor alles!!

Alecia  Alexis

Last minute was Lale nog beschikbaar om onze bruiloft vast te leggen. Lale zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt en weet alle bijzondere momenten vast te leggen. De video is precies geworden zoals we hadden gewild!

Larissa  Pascal

Wij zijn onwijs tevreden met het resultaat van I Do Me Too. De opnames verliepen op een fijne ontspannende manier, waarbij de invloed van Lale niet te onderschatten is. Ze heeft ons op de juiste manier benaderd en ons vooraf precies door het proces geloodst. Wij zijn van mening dat haar aanpak zeker invloed heeft gehad op het eindresultaat, want zonder Lale had de camera onze momenten nooit zo kunnen vastleggen. Haar bewerking en eindresultaat heeft onze verwachtingen ruimschoots voldaan. Kortom: zeker een aanrader! Lieve Lale, dankzij jou hebben we nu iets waar we nog heel lang op kunnen terugkijken. Je hebt ons iets ongelofelijk waardevols gegeven en iedereen op het feest was tevreden met je inzet. Dank je wel!

Ciler  Mustafa

Wij twijfelde heel lang over een videograaf maar achteraf hebben wij er geen seconde spijt van! Ook door de geweldige persoonlijkheid van Lâle. Lâle is niet duur en je krijgt er een super mooie clip voor en een geweldige spontane persoonlijkheid op je bruiloft.

Lâle heeft mij vanaf het begin erg op mijn gemak laten voelen en vooral op de trouwdag zelf was daar Lâle om mij wat meer te laten ontspannen, wat je ook terug ziet in de clip. 

Ze was erg professioneel naar de fotograaf toe die ook aanwezig was en deed heerlijk gek mee met mijn familie en vrienden. Vooral mijn familie vond Lâle een top vrouw waarop mijn moeder aangaf dat het net leek alsof ze al jaren in de familie zat.

De clip is super geworden en ook al heb ik de clip in slechts een paar uur tijd al 20 keer gezien, ik blijf lachen en huilen om dezelfde fragmenten.

Lâle super bedankt voor je enthousiasme en je fantastische persoonlijkheid. Bedankt voor de mooie clip die je hebt gemaakt en je flexibiliteit om de clip te maken. Als je ooit twijfelt om hiermee te stoppen, niet doen! Dan lopen zoveel bruidjes jouw mooie clips en persoonlijkheid mis.

Sharona  Jan Jaap

Lale is geweldig! Ik kan het niet anders zeggen. Tijdens het voorgesprek bleek al dat Lale een warme persoonlijkheid heeft. Ze denkt mee en geeft goede tips. Op de dag zelf was ze onzichtbaar aanwezig en heeft ze een prachtige clip geschoten! Ze is zelfs meerdere keren mijn rots in de branding geweest. Ze stelt zich professioneel op en is elke keer op de juiste plek op het juiste moment. Ik kijk met warme herinneringen terug aan het feit dat Lale bij ons aanwezig was. Twijfel? Niet doen! Bij Lale ben je echt aan het perfecte adres.

Joan  Mark

Een super lieve vrouw die een hele mooie clip van onze dag heeft gemaakt. Professioneel en zeker een aanrader.

Linda  René

Lâle wat was je super op onze bruiloft! Het resultaat is prachtig!!! Je bent ook een onwijs lief persoon en een perfectionist waardoor het heel fijn was dat je erbij was en je hebt echt naar de details gekeken! Super! We hopen dat er vele mooie bruiloften zullen volgen met jou als videograaf! Succes Lâle! 

Jamie  Richard

Lieve Lale, toevallig afgelopen week weer een paar keer de film bekeken die je hebt gemaakt. Het is een fantastische weergave van onze dag geworden!! Als ik de film kijk beleef ik de dag gewoon weer opnieuw. Je bent nog maar net begonnen maar nu al een vakvrouw!!
Je hebt onze verwachtingen (en die waren al hoog) overtroffen!! En daarnaast ben je een fijn mens om mee samen te werken. Op de dag zelf heb ik je bijna niet gezien en dat is een groot compliment! Ook veel van onze gasten hebben niet door gehad dat je er was. En als ze je wel hadden gezien/gesproken vertelden ze ons dat we zo'n lieve leuke bescheiden filmograaf hadden.
Nogmaals dank!!!

Mieke ♥ Joost