U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Hieronder vind je een selectie uit mijn portfolio. Voor meer trouwclips ga je naar mijn Vimeo of Facebook pagina. Op het moment werken we hard om deze pagina te optimaliseren. Mocht een trouwclip niet laden, klik dan hier

Yvette ♥ Jorick

Wat zijn wij ontzettend blij met het resultaat Lâle. Geweldig hoe jij zoveel leuke en bijzondere momenten hebt vastgelegd en dit allemaal hebt verwerkt in één te gek filmpje.

 

 

                                                                                  Larissa ♥ Pascal

                                                                                            Lâle zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt en weet alle bijzondere momenten vast te leggen. De video is precies geworden zoals we hadden gewild!

 

 

 

 

Sharona ♥ Jan Jaap

De clip is super geworden en ook al heb ik de clip in slechts een paar uur tijd al 20 keer gezien, ik blijf lachen en huilen om dezelfde fragmenten.

 

 

 

 

Alecia ♥ Alexis

Onze videoclip is gewoon prachtig, zo leuk om het weer terug te zien. Twijfel niet en boek deze mooie vrouw als je videograaf!!!

Mieke ♥ Joost

Je hebt onze verwachtingen (en die waren al hoog) overtroffen!! En daarnaast ben je een fijn mens om mee samen te werken. Op de dag zelf heb ik je bijna niet gezien en dat is een groot compliment!

Jamie ♥ Richard

Lâle wat was je super op onze bruiloft! Het resultaat is prachtig!!! Je bent ook een onwijs lief persoon en een perfectionist waardoor het heel fijn was dat je erbij was en je hebt echt naar de details gekeken! Super!