U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Hoe lang duurt een weddingclip? 

In principe kan je een weddingclip vergelijken met een muziekclip. Het duurt zo lang als 1 nummer. Toch is het niet zo zwart/wit. De lengte hangt ook af van hoe lang ik aanwezig ben op jullie dag. Hoe langer ik kan filmen, hoe meer beelden ik heb om te kunnen gebruiken. Ook is jullie dagindeling bepalend voor een clip. Hebben jullie een gevarieerde dagindeling, dan krijg je gevarieerde beelden en op deze manier meer materiaal om te kunnen gebruiken. In zulke gevallen kan een weddingclip gemiddeld 6 tot 10 minuten duren. 

 

Wie bepaald het liedje wat achter de weddingclip wordt gemonteerd?  

Dat bepalen jullie. Ik zal jullie om 4 nummers vragen, 2 rustige nummers en 2 uptempo nummers. Jullie kunnen dan aangeven welk nummer(s) ik echt moet gebruiken. Ik probeer hier dan zoveel mogelijk rekening mee te houden. Maar mocht een nummer echt niet soepel lopen bij de beelden dan kunnen we dit in overleg wijzigen. 

 

Hebben we inspraak over wat er wordt opgenomen? 

Tijdens een kennismakingsgesprek neem ik jullie wensen door. Ik zal jullie vragen of er dingen zijn die jullie niet gefilmd willen hebben en wat er absoluut wel op moet. Op jullie grote dag houd ik hier rekening mee. 

 

Kunnen er achteraf nog wijzigingen gemaakt worden in de clip? 

Nee helaas. Jullie kunnen erop vertrouwen dat I do Me too de nodige kennis in huis heeft om de mooiste beelden te monteren in jullie weddingclip. Wel kunnen jullie vooraf jullie wensen aangeven. 

 

Wat doe je met het ruwe materiaal? 

Het ruwe materiaal bewaar ik, na oplevering van jullie weddingclip, 12 weken. Hierna wordt het verwijderd. Mochten jullie toch al het materiaal willen hebben dan kan dit tegen een vergoeding van €199,- 

 

Wat is inclusief en wat is exclusief in de prijzen? 

De prijzen zijn inclusief 21% BTW. De reiskosten en eventueel de parkeerkosten zijn exclusief. De reiskosten worden gemeten vanaf het vertrekadres in Rijswijk en bedraagt €0,25 cent per kilometer. 

 

Hoe werkt het met de betaling? 

Ik werk met een officiële opdracht verklaring. Zodra jullie deze hebben ondertekend en hebben teruggestuurd, staat jullie boeking vast. Daarna stuur ik jullie de eerste factuur, dat is 25% van het te betalen bedrag. Na jullie bruiloft krijgen jullie de tweede factuur van de resterende 75%. 

 

Kunnen wij vrijblijvend een optie nemen? 

Natuurlijk! Bij het aanvragen van een offerte plaats ik geheel vrijblijvend een optie op jullie dag. Na 14 dagen zonder tegen bericht komt jullie optie te vervallen. 

 

Hoe ziet onze dag eruit met een videograaf? 

Precies zoals jullie het willen, want het is immers jullie dag. Ik zal mij zo bescheiden mogelijk opstellen en proberen niet op te vallen. Op deze manier krijg je de meest spontane en echte beelden. Wel kan het zo zijn dat ik soms iets zal vragen. Bijvoorbeeld; bij het tekenen van de trouwakte om daar even de tijd voor te nemen, zodat het wel goed op beeld staat. 

 

Uit hoeveel videografen bestaat I do Me too? 

I do Me too is een eenmanszaak. Ik doe alles zelf. Mochten jullie de wens hebben voor een tweede videograaf dan kan ik dat voor jullie regelen, uiteraard tegen een vergoeding. De vergoeding hangt af van het tarief van de tweede videograaf. 

 

Is het mogelijk om ’s avonds de clip al te vertonen? 

Helaas is dit nog niet mogelijk. 

 

Wat gebeurt er als je onverhoopt ziek bent? 

Uiteraard zal ik altijd mijn best doen om zelf aanwezig te kunnen zijn op jullie dag. Maar mocht het zo zijn dat dit echt niet gaat dan zal ik mijn uiterste best doen om passende vervanging te vinden. 

 

Hoe verloopt de samenwerking met de fotograaf? 

Heel goed! Aan het begin van de dag, stel ik me voor aan de fotograaf. Daarna stemmen we onze werkwijze af, zodat we niet door elkaars beeld lopen. 

 

Worden alle weddingclips in je portfolio opgenomen? 

Nee. Dit gaat altijd in overleg met het bruidspaar. 

 

Wanneer lever je de weddingclip? 

Binnen 4 tot 6 weken. Dit hangt van de drukte van de periode af. Uiteraard houd ik jullie op de hoogte van de vorderingen. 

 

Hoe kom je gekleed? 

Ik kom netjes, donker en onopvallend gekleed.